Expo Gemeentehuis Katwijk maart 2018

In maart 2018 mogen De Leidsche Mondialen weer exposeren in het Gemeentehuis in Katwijk. De expositie in de centrale entreehal is altijd druk bezocht en alle leden kunnen kosteloos meedoen.

Deelnameformulier

[contact-form][contact-field label=’Naam exposant’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Plat of ruimtelijk werk’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form] Net als vorig jaar mag je 1 hangend werk exposeren dat niet breder mag zijn dan 1 meter (inclusief eventuele lijst!). Aanmelden vanaf nu via bovenstaand contactformulier.

Organisatie

Voor ruimtelijk werk mogen we dit jaar twee prachtige vitrinekasten gebruiken. Dus makers van ruimtelijk werk: geef je op! Afhankelijk van de belangstelling mag je 2 of 3 ruimtelijke werken exposeren.
Noteer ook vast in je agenda dat we op vrijdag 2 maart gaan inrichten. Ook op vrijdag 2 maart zal om 20.00 uur de opening worden verricht door wethouder Van der Knaap. Voor de muzikale omlijsting zal Doggy Dike acte de présance geven.
We willen dit jaar uniforme kaartjes bij de werken plaatsen. Dat betekent dat ruim op tijd bekend moet zijn welk werk je gaat exposeren. Nadere info daarover volgt nog.

Thema

De expositie is in Katwijk, dus werk dat een relatie heeft met deze kustplaats heeft de voorkeur. Omdat De Leidsche Mondialen in 2018 ook het 10-jarig jubileum vieren, zal het thema van de diverse exposities ook daarmee samenhangen. Denk daarbij niet alleen aan jubileum of lustrum, maar ook aan feest en alles wat daarmee te maken heeft.