Nieuwe expositie geopend in Stadstimmerwerf

In de Stadstimmerwerf is een nieuwe expositie geopend met werken van Melanie Visser, Lizette Abspoel, Lies Vester en Jacqueline Borg. Tot vrijdag 8 juli zijn hun schilderijen te bewonderen.

Melanie is al van kinds af aan bezig met tekenen en later schilderen. Zij laat zich inspireren door alles wat om haar heen gebeurt. Ook maakt zij graag portretten en eert zij in de Stadstimmerwerf president Zelensky, de dappere leider van Oekraïne.

Lizette is heel veelzijdig en vindt bijna alles leuk om te doen. Prachtig zijn haar pastelwerken met dieren, vooral paarden. Ook zien we pentekeningen en beelden van paardenhoofden.

Lies heeft een opleiding gevolgd aan de academie van Brasschaat in België. Zij is sociaal bevlogen en dat zie je terug in haar werk, waar zij schilderijen maakt met mensen, die het niet gemakkelijk hebben. Ook exposeert zij werk met een knipoog naar de Cobrabeweging.

Jacqueline tot slot laat prachtige, sfeervolle pastelwerken zien. Je wordt heel rustig als je voor haar landschappen en zeegezichten staat.

Kortom, een bezoekje aan de Stadstimmerwerf is een aanrader. De openingstijden van de expositie zijn elke dag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag en dinsdag gesloten).