Nieuwe kansen, nieuwe website, nieuw onderkomen

Voor de Leidsche Mondialen breekt een geweldige toekomst aan. Afgelopen donderdag ondertekende het bestuur een overeenkomst met Woningbedrijf Portaal over het ter beschikking stellen van de aan het Galgewater gelegen benedenruimten van een van de oudste en mooiste gebouwen van Leiden, de Stadstimmerwerf


Voor de Leidsche Mondialen breekt een geweldige toekomst aan. Afgelopen donderdag ondertekende het bestuur een overeenkomst met Woningbedrijf Portaal over het ter beschikking stellen van de aan het Galgewater gelegen benedenruimten van een van de oudste en mooiste gebouwen van Leiden, de Stadstimmerwerf. Op deze adembenemende locatie kunnen we in de toekomst exposeren, lesgeven, vergaderen, werken en bijeenkomen. En stel u eens voor hoe in de zomermaanden toeristen zich vergapen aan schilderende en tekenende Mondialen, aan het water gezeten voor dit monumentale gebouw…… Voor meer info kunt U de pagina van de Leidse Glibber  in het Leidsch Dagblad van maandag aanstaande, 15 november raadplegen.

Tal van leden hebben al aangeboden te helpen bij het opknappen van de verschillende ruimten, maar meer handen zijn nog altijd welkom. Een seintje aan het bestuur is daarvoor genoeg.

En er is meer: het bestuur heeft zich kunnen verzekeren van de steun van Rik Visser om de website, die aan ernstige achterstand leed geheel te vernieuwen en versnellen. U kunt op korte termijn de resultaten hiervan merken, zodat onze website weer toegankelijk, informatief en gebruiksvriendelijk is. Zoals het hoort.

En als we dan in januari weer de gelegenheid hebben voor onze Nieuwjaarsborrel, misschien zelfs al in ons nieuwe onderkomen, dan sluiten we een periode van opbouw en herstel af en gaan op weg naar een beloftevolle toekomst.

Zo hoort het ook, Mondialen!

Namens het Bestuur

Ton Kohlbeck, voorzitter

Foto’s: Emile van Aelst