Werk in uitvoering – winkel blijft geopend!

Misschien had je het al gezien: er wordt gewerkt aan de website van De Leidsche Mondialen. We zijn de komende tijd bezig om de website verder aan te passen en uit te breiden. Dat gaat niet ongemerkt voorbij (want de ‘winkel’ blijft wel open!). Hierbij alvast een ‘sneak preview’ van wat er gaat komen…
Veel gebeurt achter de schermen, maar een aantal dingen is – of wordt binnenkort – zichtbaar op de website. Het belangrijkste is:

  • Er komt een nieuwe evenementenagenda met exposities en andere gebeurtenissen,
  • De leden krijgen een eigen profielpagina en kunnen deze en hun contactgegevens ook zelf beheren,
  • Er komt een e-mail nieuwsbrief met een samenvatting van het nieuws op de website.

De Nieuwe Agenda

De Nieuwe Agenda krijgt een nieuwe ‘styling’, biedt meer overzicht en informatie over alle evenementen voor en door De Leidsche Mondialen.
De Nieuwe Agenda is zichtbaar op de website en wordt gevuld en bijgehouden door Gerben Ferwerda (in samenwerking met Lucia Delmiche, die ‘alle exposities organiseert’). Bekijk De Nieuwe Agenda als maandkalender of als evenementenlijst (ook toegankelijk onder het menu Agenda!).
Binnenkort zal De Nieuwe Agenda de ‘oude’ volledig vervangen.

Het Nieuwe Kunstenaarsprofiel

Leden van De Leidsche Mondialen hebben nu al een eigen ‘Kunstenaarsprofiel’ op de website. De meeste tenminste. Deze profielen staan nu – op alfabet – in het menu ‘Kunstenaars’ (zie boven).
Het Nieuwe Kunstenaarsprofiel krijgt een nieuw ‘styling’, maar belangrijker: ieder kan zelf zijn eigen profiel (en contactgegevens) aanpassen. Dat geldt zowel voor de teksten als de afbeeldingen van de eigen kunstwerken. De huidige kunstenaarsprofielen worden natuurlijk behouden en overgezet naar het nieuwe formaat.
Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn eigen profiel kan aanpassen, krijgen de leden ook een eigen ‘account’ op de website (gebruikersnaam en wachtwoord). Binnenkort meer hierover (mogelijk ontvang je in de loop van de tijd al een of meer meldingen per e-mail – Werk in Uitvoering!).
Als het zover is, wordt iedereen nader geïnformeerd. Tot dan “even geduld a.u.b.” en je kunt op deze pagina wel alvast kijken naar de vorderingen!

E-mail nieuwsbrief

Als laatste (voorlopig) komt er een e-mail nieuwsbrief. In deze (twee-)wekelijkse e-mail krijgen alle leden het laatste nieuws van de website:

  • Actualiteiten – de laatste berichten van en voor de Mondialen
  • Evenementen – de nieuwe evenementen in de Agenda
  • Opinie – columns over Kunst (met grote en kleine K)

Om deze nieuwsbrief te ontvangen heb je een account nodig op de website (dezelfde als je voor je kunstenaarsprofiel gaat krijgen).
In de komende tijd zullen mogelijk al enige TEST-nieuwsbrieven verstuurd worden – ook hier dus “Werk-in-uitvoering”!

Vragen & Hulp

Nadat bovenstaande is afgerond, gaan we* verder met meer verbeteringen en vernieuwingen.
Vragen mag altijd en hulp kunnen we ook gebruiken! Voor beide kun je contact opnemen met Bart Mulckhuijse.
(* we zijn: Gerben Ferwerda, Hans Wentzel en Bart Mulckhuijse).