Zonnige opening nieuwe expo

Vrijdag 19 mei was het weer zover. Tijd voor de opening van een nieuwe expositie. En het moet gezegd, het weer werkte voortreffelijk mee. Talloze leden en genodigden stonden koesterden zich behagelijk in het zonnetje, in afwachting van de opening.

En even na vieren was het dan zover. Jacques van Kampen schraapte een paar keer zijn keel om aandacht te vragen en begon te vertellen over de kunstenaars, wier werken dit keer te zien waren. In de voorkamer zijn werken van Lizette Abspoel te bewonderen en in de hal en de kapsalon hangt het mooie werk van Broeri. In de bedstedekamer laat Annelies van Wijk zien wat ze in haar mars heeft. En daar de hele Stadstimmerwerf heen vind je prachtige beelden en Rakuvazen van André Sas.

Na een korte toespraak werd de tentoonstelling voor geopend verklaard en stroomden de kunstliefhebbers naar binnen om te genieten van al het fraais. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze tentoonstelling is te bewonderen tot vrijdag 16 juni 2023. De Stadstimmerwerf is geopend op de woensdag- t/m zondagmiddagen van 11 tot 16 uur.